ALLEEN VROUWEN

9 dames 

TUTTENCLUB

De ‘TuttenClub’ is een groep vrouwen die elkaar kennen van zwangerschapgymnastiek. Ieder jaar organiseren de leden om beurt ‘iets leuks’. Dit jaar is Corine degene die het moet organiseren. Corine is een lesbienne (getrouwd, 3 kinderen) en houdt wel van vreemde dingen. Dit jaar, het twaalfde jaar dat de club iets organiseert, 0rganiseert ze een ‘heksenseance’. Daarvoor heeft ze een blokhut gehuurd. ……………

KORTE SAMENVATTING


7 dames

De GOOT [de vrouwen versie]

Een opvanghuis voor dak- en thuislozen – Rika is gewend met haar winkelwagentje de vuilnishopen af te schuimen – Eduard is een gesjeesde toneelspeler die aan de drank is – Jotie is een drugsverslaafde dichter in de spe – Wanda speelt de hoer. Voor hun wordt gezorgd door Toos en de vrijwilligster Pien. Het voortbestaan van ‘pension de Goot wordt bedreigd door mevrouw Meerman en het bestemmingsplan van de gemeente. Pien blijkt toch niet zo ‘vrijwillig als ze lijkt te zijn. De individuele talenten van de zwervers lijken in deze situatie de redding te zijn van ‘pension de Goot’ – alhoewel dan is het geen pension meer.

Zeer vlotte dialogen – veel onverwachte humor – eigentijds!

KORTE SAMENVATTING


7 dames – twee bedrijven

BRUILOFT

Een frisse kijk op het andere geslacht. De afwezigheid van mannen maakt beide geslachten tot vrolijke en noodzakelijke gespreksonderwerpen.

Een klein feestje voor de pauze, een grote erna

KORTE SAMENVATTING